Glencoe cottage

Glencoe cottage van Susan Lambeck

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Glencoe cottage van Susan Lambeck

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 238829
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

Op sommige dagen zou je willen ontsnappen aan de drukte en de hektiek. De stilte en eenvoud opzoeken. Geen lawaai, geen internet, geen gedoe. Deze cottage in de Schotse hooglanden van Glencoe lijkt mij de perfecte plek om bij te komen. Te genieten van alle kleuren groen en grijs, de wolken die voorbij drijven. De regen die tegen je wangen striemt. Om daarna met een warme kop koffie op te warmen bij een haardvuur. Ik kan weg blijven dromen bij deze foto. Zomer 2016 in Schotland.

Over Susan Lambeck

Susan Lambeck profielfotoSusan Lambeck is een veelzijdig fotograaf en tekstschrijfster. Vanaf haar tienerjaren is fotograferen een van haar passies. Eerst analoog met een eigen doka, sinds een paar jaar digitaal. Haar interesse ligt vooral bij straat- reis- en foodfotografie.
"Door de lens van mijn camera beleef ik de grote wereld om mij heen op een manier die mij in staat stelt om te genieten van het kleine, de details in een straatbeeld of object en de verschillende kleuren. Het liefst fotografeer ik in en om mijn moestuin met de oogst die ik daaruit haal." - Susan Lambeck

Alle werken