Glenfinnan Viaduct van Frits Hendriks

Werkcode: 320 710 Kopieer de werkcode

Frits Hendriks profielfoto Het Glenfinnan Viaduct, bekend geworden van Harry Potter 2 waarin Harry en Ron met de Ford Anglia achter de Hogwarts Express aan vliegen. Glenfinnan is een dorp in Schotland gelegen aan het noordelijke uiteinde van Loch Shiel, Het viaduct ligt ten noorden van het dorpje.

Dit werk wordt aangeboden door Frits Hendriks

Vanaf het moment dat ik mijn eerste digitale camera kocht in 2007 was ik verkocht. Ik kocht een tweedehandse Canon 10D van een collega en er is een wereld open gegaan. Alles wat ik tegenkwam werd vastgelegd. Later ben ik mijzelf meer gaan richten op Wildlife en landschappen, nog altijd twee van mijn grote passies.
In de jaren daaropvolgend ben ik meer naar de kwaliteit van mijn foto's gaan kijken en heb ik veel geleerd van mensen en fotografen om mij heen, hoe zij de wereld zien. Ik hoop dat ik door mijn foto's ook anderen kan helpen om dingen anders te gaan zien.

Meer weten over Frits Hendriks?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Hans
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooie kwaliteit
Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Karen
Nederland
5 / 5

Erg mooi schilderij (precies zoals op de website) en prima service
Het schilderij is exact zoals het op de site staat vermeld. Na bestelling werden we heel goed op de hoogte gehouden van de levering. Zelfs toen de leverdatum niet uit kwam, is dit heel snel opgelost (sneller geleverd dan verwacht). Prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
love life
Nederland
5 / 5

Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
Fred
Nederland
5 / 5

Bedrijf heeft een grote collectie en alle mogelijke maten. Met de app krijg je een goed beeld vooraf hoe het geselecteerde werk op je muur uitkomt. Zeer klantvriendelijk, dit kunnen ervaren in het vervroegen van de leverdatum en assistentie na levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Marianne
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende snelle levering en een zeer betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Sivoservice Supplies & Advice
Nederland
5 / 5

Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
RichardvdK
Nederland
5 / 5

Geweldig
Prachtige canvas werken en zeer snel en keurig verpakt afgeleverd !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
F. van den Burg
Nederland
5 / 5

4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016
Ingeborg
Nederland
5 / 5

Alle lof voor jullie !! Goede en prettige communicatie, snelle levering en nu een werkelijk prachtig canvas print aan de muur !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2017
Anja
Nederland
5 / 5

Het schilderij voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de procedure en voortgang en aflevering van het produkt. Het ziet er heel mooi en haarscherp uit. Ook de kleuren zijn erg mooi; precies als op de afbeelding.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Cos Vreugdenhil
Nederland
4 / 5

(Translated by Google) Good product, delivered on time (Original) Goed produkt, keurig op tijd geleverd

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Glenfinnan Viaduct van Frits Hendriks op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden