Glenfinnan-viaduct

Glenfinnan-viaduct van Babetts Bildergalerie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Glenfinnan-viaduct

van Babetts Bildergalerie

Glenfinnan-viaduct van Babetts Bildergalerie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 704817
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

De spoorbrug in de Harry Potter-films is beroemd. De rode Zweinstein Express loopt over de brug naar de Magische School. Het verbindt Fort William en Mallaig. De brug heeft 21 pijlers, die tot 30 meter hoog zijn, is 380 meter lang en is volledig van beton. Het viaduct ligt in het stadje Glenfinnan.

Dit werk wordt aangeboden door Babetts Bildergalerie

Babetts Bildergalerie profielfotoBeroepsmatig van oorsprong werkzaam op het gebied van de belastingen was schilderen voor mij altijd een tegenwicht voor het stressvolle dagelijkse leven. Aanvankelijk ontwierp ik vooral met stiften op papier en in het verdere verloop met mobiles en beschilderde glazen potten. Met de geboorte van mijn tweede kind ben ik begonnen met schilderen op doek met acrylverf. Via de schilderkunst kwam ik bij de fotografie. Deze hobby was veel gemakkelijker te combineren met reizen. Ik leg met de camera vast wat ik mooi vind, maar schik ook motieven. De kijker van mijn foto's wil ik gewoon een glimlach op zijn gezicht toveren.

Alle werken