Goddelijk web van water

van Angelique Koops

- Werkcode: 569 420

Angelique Koops over Goddelijk web van water

De druppels die je ziet zijn gevormd door regen in een spinnenweb. De groene en oranje kleuren zijn het gras en de herfstbladeren op de achtergrond. De beweging in de foto lijkt verstild te zijn in een caleidoscopisch effect.
Goddelijk web van water vind je in de categorieën Digitale Kunst, Druppels, Fotografie, Groen, Kleuren, Kunst, Mandala, Oranje, Religie, Spiegelbeeld (reflectie), Spinnenweb, Water en kosmisch.
Angelique Koops profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Angelique Koops

Bij het maken van beeld zoek ik de verbinding met mijn gevoel en intuïtie, om me van daaruit te verbinden met de natuur om me heen. Ik zoek de rust en de stilte en laat de schoonheid van de natuur rustig op me afkomen. Dan duik ik de diepte in en probeer ik het dromerige, het sprookjesachtige en de tijdloosheid die ik dan ervaar in beeld te brengen.

Schoonheid, verstilling, rust, natuur en verwondering. Deze eigenschappen wil ik meegeven aan de uitstraling van een beeld. Mijn wens is dat mensen die ernaar kijken ook iets van de schoonheid of verstilling ervaren en een beetje tot rust komen. Of zich ook even verbonden voelen met de natuur, als het een drukke en hectische dag is geweest en er even geen tijd was om er tussenuit te gaan. Misschien raakt iemand even verwonderd over hoe sprookjesachtig de natuur soms kan zijn. Als zo’n soort ervaring door het beeld tot stand wordt gebracht, is mijn doel bereikt. En daar word ik blij van!

Voel je vrij om een kijkje te nemen in mijn galerij. Wie weet heb je een klik met een van de werken en hangt deze binnenkort bij jou aan de muur :)

Alle werken van Angelique Koops


Waarom je kiest voor Goddelijk web van water als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Goddelijk web van water van Angelique Koops

Koop dit digital art werk Goddelijk web van water van Angelique Koops als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 569 420
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.