Goed begin van de dag.

van Sander van der Werf

- Werkcode: 36 016

Sander van der Werf over Goed begin van de dag.

Een man geniet op een steiger aan de Hoornseplas van een rustgevende zonsopkomst in het voorjaar. De dunne mist boven het meer zorgt voor een bijzondere atmosfeer terwijl hij in alle vroegte over het water uitkijkt op de 'skyline' van Groningen.
Goed begin van de dag. vind je in de categorieën Eenzaamheid, Fotografie, Groningen, Groningen (provincie), Hoornseplas, Lente, Meren, Mist, Ochtend, Stedelijke landschappen, Vrolijk Schilderij, Water, Zon, alleen, rustgevend en weerspiegeling.
Sander van der Werf profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken van Sander van der Werf


Waarom je kiest voor Goed begin van de dag. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Goed begin van de dag. van Sander van der Werf

Koop de foto Goed begin van de dag. van Sander van der Werf op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 36 016
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden