Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 2 dagen en 10 uur geldig!


Jesper Krijgsman over Golden Age

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 180 cm x 100 cm — 2018

We verwijzen vaak naar een tijd in het verleden van voorspoed, vrede en geluk als de Gouden eeuw. Een prachtige, eindeloze lente waarin de vruchten van de aarde overvloedig zijn. Ik draag dit stuk graag op aan onze warmste en helderste dagen, en wat ons te wachten staat. Hoewel een Gouden Eeuw altijd in het verleden is, zullen onze acties ons leiden naar een nieuw tijdperk van harmonie en vrede.
Jesper Krijgsman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Om zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken van Jesper Krijgsman


Meer weten over Jesper Krijgsman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Golden Age 4.7 / 5 (3 beoordelingen)

Gaston
4 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Beeldscherm is geen realiteit
Na lang wikken en wegen hebben wij de Golden Age van Krijgsman besteld in een uitvoering aluminium glans 170x90cm. Na de goede uitleg op de website van Werkaandemuur door Eva dat aluminium glans altijd een zijdeglans finish is deze stap genomen omdat wij te bang waren voor veel spiegeling door teveel glans. Van het werk van Krijgsman waren wij erg van onder de indruk vanwege de kleurstelling en opzet. Wij vonden dit, met gebruik van moderne technieken met als basis een oude meesters stijl (Golden Age) en kleurnuances. Het is altijd moeilijk om dit soort projecten met kleuren online te bestellen. Een beeldscherm van mobiel of computer is immers nooit de realiteit en een gok. Helaas waren wij dus wat teleurgesteld van de kleuren in het geleverde schilderij. Omdat de kleuren, zowel op mobiel en laptop er veel meer uitspatten. Het licht op de achtergrond gaf echt licht. Niet zo raar natuurlijk omdat kleuren op een scherm ook echt met licht worden gecreëerd. De productie is dus in het echt donkerder dan op een scherm en de kleuren minder intens. Het blijft desalniettemin een mooi piece-of-art. Zeker als je de link van Krijgsman volgt en ziet hoe hij deze werken tot stand brengt. De spiegeling is perfect, het lichte reliëf, waarneembaar daar waar er licht opvalt, hadden wij niet verwacht, maar niet storend. Verder heeft Werkaandemuur ons goed geholpen met de levering, die i.v.m. vakantie even tegengehouden moest worden. We hopen nog een tijdje te kunnen genieten van deze inverstering.


Wendy
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Zeer tevreden
Goede service vanaf het moment van bestelling tot levering! Ook de mails tussendoor met update is fijn! Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat


Marion
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Zeer veel keuze. Mooie kwaliteit ( groot canvas gekocht ), kleuren erg mooi. Goede communicatie . Levering op doorgegeven tijdstip .


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Golden Age op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Golden Age van Jesper Krijgsman

Koop dit digital art werk Golden Age van Jesper Krijgsman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 392 679

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-131,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.