Jesper Krijgsman over Golden Age

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 180 cm x 100 cm — 2018

We verwijzen vaak naar een tijd in het verleden van voorspoed, vrede en geluk als de Gouden eeuw. Een prachtige, eindeloze lente waarin de vruchten van de aarde overvloedig zijn. Ik draag dit stuk graag op aan onze warmste en helderste dagen, en wat ons te wachten staat. Hoewel een Gouden Eeuw altijd in het verleden is, zullen onze acties ons leiden naar een nieuw tijdperk van harmonie en vrede.
Jesper Krijgsman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

"De creativiteit in evolutie van flora en fauna beschouw ik als iets dat bijna magisch is. De vindingrijkheid van vele levensvormen is iets dat door velen vaak over het hoofd wordt gezien. Dit gevoel van verwondering is wat ik in mijn werk wil laten zien en de diversiteit van de natuur wil vieren door haar mystieke kwaliteiten te vergroten."

De supernatuurlijke landschappen van Jesper Krijgsman zijn plekken waar biologie en dromen samenvloeien. Zijn werk vertegenwoordigt zowel dagdromen van de kunstenaar als de intelligentie en magie die de natuur bezit. Hij hoopt dat zijn visie bijdraagt ​​aan het besef dat de natuurlijke wereld vol wonderen zit en we hier met meer liefde mee om moeten gaan.

Zijn proces bestaat uit fotografie en beeldbewerking. Elke bloem of plant fotografeert hij afzonderlijk en tijdens het bewerken ervan ontdekt hij vaak nieuwe details in vormen, kleuren en texturen. Deze gefotografeerde natuurlijke elementen worden vervolgens digitaal samengevoegd om gedetailleerde werelden te creëren die scènes weergeven waarin de mystieke kwaliteiten van de natuurlijke wereld worden uitvergroot.

Door alles zelf te fotograferen, bewerken en vooral leren over de onderwerpen die hij fotografeert, is zijn band met de natuurlijke wereld versterkt.

Jesper Krijgsman is in 1992 geboren en heeft in Zwitserland gewoond, waar hij werkte als grafisch ontwerper en kunstenaar. Hij is in 2019 door Adobe als Top Talent benoemd en zijn werk hangt in galerieën wereldwijd.

Alle werken van Jesper Krijgsman


Meer weten over Jesper Krijgsman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Golden Age 4.8 / 5 (4 beoordelingen)

Manon
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Een fantastisch mooi kunstwerk, eenvoudig te monteren en op te hangen!
Het ziet er allemaal heel mooi en erg degelijk uit. De lijst is eenvoudig in elkaar te zetten en het systeem is makkelijk op te hangen. Het doek is stevig en heel netjes in de lijst te duwen. We genieten er flink van!


Gaston
4 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Beeldscherm is geen realiteit
Na lang wikken en wegen hebben wij de Golden Age van Krijgsman besteld in een uitvoering aluminium glans 170x90cm. Na de goede uitleg op de website van Werkaandemuur door Eva dat aluminium glans altijd een zijdeglans finish is deze stap genomen omdat wij te bang waren voor veel spiegeling door teveel glans. Van het werk van Krijgsman waren wij erg van onder de indruk vanwege de kleurstelling en opzet. Wij vonden dit, met gebruik van moderne technieken met als basis een oude meesters stijl (Golden Age) en kleurnuances. Het is altijd moeilijk om dit soort projecten met kleuren online te bestellen. Een beeldscherm van mobiel of computer is immers nooit de realiteit en een gok. Helaas waren wij dus wat teleurgesteld van de kleuren in het geleverde schilderij. Omdat de kleuren, zowel op mobiel en laptop er veel meer uitspatten. Het licht op de achtergrond gaf echt licht. Niet zo raar natuurlijk omdat kleuren op een scherm ook echt met licht worden gecreëerd. De productie is dus in het echt donkerder dan op een scherm en de kleuren minder intens. Het blijft desalniettemin een mooi piece-of-art. Zeker als je de link van Krijgsman volgt en ziet hoe hij deze werken tot stand brengt. De spiegeling is perfect, het lichte reliëf, waarneembaar daar waar er licht opvalt, hadden wij niet verwacht, maar niet storend. Verder heeft Werkaandemuur ons goed geholpen met de levering, die i.v.m. vakantie even tegengehouden moest worden. We hopen nog een tijdje te kunnen genieten van deze inverstering.


Wendy
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Zeer tevreden
Goede service vanaf het moment van bestelling tot levering! Ook de mails tussendoor met update is fijn! Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat


Marion
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Zeer veel keuze. Mooie kwaliteit ( groot canvas gekocht ), kleuren erg mooi. Goede communicatie . Levering op doorgegeven tijdstip .


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Golden Age als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Golden Age van Jesper Krijgsman

Koop dit digital art werk Golden Age van Jesper Krijgsman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 392 679
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden