Golden Age

Golden Age van Jesper Krijgsman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Golden Age

van Jesper Krijgsman

Golden Age van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 392679
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
258 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 8 werkdagen

Omschrijving

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 180 cm x 100 cm — 2018

We verwijzen vaak naar een tijd in het verleden van voorspoed, vrede en geluk als de Gouden eeuw. Een prachtige, eindeloze lente waarin de vruchten van de aarde overvloedig zijn. Ik draag dit stuk graag op aan onze warmste en helderste dagen, en wat ons te wachten staat. Hoewel een Gouden Eeuw altijd in het verleden is, zullen onze acties ons leiden naar een nieuw tijdperk van harmonie en vrede.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken

Beoordelingen: 4.7 / 5 (3 beoordelingen)

Gaston
4 / 5

Beeldscherm is geen realiteit
Na lang wikken en wegen hebben wij de Golden Age van Krijgsman besteld in een uitvoering aluminium glans 170x90cm. Na de goede uitleg op de website van Werkaandemuur door Eva dat aluminium glans altijd een zijdeglans finish is deze stap genomen omdat wij te bang waren voor veel spiegeling door teveel glans. Van het werk van Krijgsman waren wij erg van onder de indruk vanwege de kleurstelling en opzet. Wij vonden dit, met gebruik van moderne technieken met als basis een oude meesters stijl (Golden Age) en kleurnuances. Het is altijd moeilijk om dit soort projecten met kleuren online te bestellen. Een beeldscherm van mobiel of computer is immers nooit de realiteit en een gok. Helaas waren wij dus wat teleurgesteld van de kleuren in het geleverde schilderij. Omdat de kleuren, zowel op mobiel en laptop er veel meer uitspatten. Het licht op de achtergrond gaf echt licht. Niet zo raar natuurlijk omdat kleuren op een scherm ook echt met licht worden gecreëerd. De productie is dus in het echt donkerder dan op een scherm en de kleuren minder intens. Het blijft desalniettemin een mooi piece-of-art. Zeker als je de link van Krijgsman volgt en ziet hoe hij deze werken tot stand brengt. De spiegeling is perfect, het lichte reliëf, waarneembaar daar waar er licht opvalt, hadden wij niet verwacht, maar niet storend. Verder heeft Werkaandemuur ons goed geholpen met de levering, die i.v.m. vakantie even tegengehouden moest worden. We hopen nog een tijdje te kunnen genieten van deze inverstering.


Wendy
5 / 5

Zeer tevreden
Goede service vanaf het moment van bestelling tot levering! Ook de mails tussendoor met update is fijn! Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat


Marion
5 / 5

Zeer veel keuze. Mooie kwaliteit ( groot canvas gekocht ), kleuren erg mooi. Goede communicatie . Levering op doorgegeven tijdstip .


Klantfoto's: Golden Age van Jesper Krijgsman

Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, als print op doek
Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, op xpozer
Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, op aluminium
Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, als fotoprint
Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, op xpozer
Klantfoto: Golden Age van Jesper Krijgsman, op canvas