Golden Gate Bridge - San Francisco - Verenigde Staten

Golden Gate Bridge - San Francisco - Verenigde Staten van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Golden Gate Bridge - San Francisco - Verenigde Staten

van Ricardo Bouman

Golden Gate Bridge - San Francisco - Verenigde Staten van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 96473
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
321 gratis verzending!

Omschrijving

Een dynamisch en ruige detailfoto van de Golden Gate Bridge in San Francisco. Hier zie je een gedeelte van de brug met daarop het rijdende verkeer tijdens de drukke ochtendspits.
De foto is gemaakt vanaf Lime Point in het Golden Gate National Recreation Area. De foto is vrij ruig en bevat een korrel.
San Francisco ligt in de staat Californië
in de Verenigde Staten van Amerika USA.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken