Golden Gate Bridge vanaf de Presidio Yacht Club

Golden Gate Bridge vanaf de Presidio Yacht Club van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Golden Gate Bridge vanaf de Presidio Yacht Club

van Ricardo Bouman

Golden Gate Bridge vanaf de Presidio Yacht Club van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 126688
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 gratis verzending!

Omschrijving

Een bekende uitkijkpunt bij De Golden Gate Bridge is de Vista Point. Maar als je 5 minuutjes verder rijd richting de Bay Area Museum dan kom je bij Presidio Yacht Club, waar je de prachtige omgeving en de reusachtige Golden Gate Bridge van een heel ander perspectief kunt bewonderen.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken