Golden Gate Cypres - Grafische Schets

Golden Gate Cypres - Grafische Schets van Joris Pannemans - Loris Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Golden Gate Cypres - Grafische Schets van Joris Pannemans - Loris Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 401119
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!

Omschrijving

De Presidio is waar San Francisco begon. Deze inspirerende omgeving aan de Gouden Poort was duizenden jaren lang de thuisbasis van autochtone bevolkingsgroepen. In 1776 richtte Spanje een militair fort op dit land op. Na het winnen van zijn onafhankelijkheid van Spanje in 1821, controleerde Mexico de post en vestigde een nieuw nabijgelegen pueblo genoemd Yerba Buena (later genoemd geworden stad van San Francisco). In 1846 werd het presidio een post van het Amerikaanse leger. Generaties soldaten gingen door haar poorten en dienden onze natie over de hele wereld. Het leger vertrok in 1994 en het Presidio werd een nationaal park.

Over Joris Pannemans - Loris Photography

Joris Pannemans - Loris Photography profielfotoMet mijn landschaps- en reisfotografie, probeer ik mijn liefde voor de natuur en het leven op deze planeet over te brengen. Gericht op het vastleggen van momenten van magisch licht overbrengend naar een kunstwerk, weerspiegelen mijn vastgelegde fracties van seconden een combinatie van geduld, doorzettingsvermogen en toewijding om de beelden vast te leggen op manieren dat mensen raakt.

Met mijn vrouw Loide reis ik over de hele wereld op zoek naar krachtige landschappen en diverse culturen waarbij elke foto een verhaal vertelt over het leven op deze planeet.

Veel plezier met het door jouw gekozen verhaal!!

Alle werken