Facebook pixel
Golden Lines

Golden Lines van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 62792

Golden Lines van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Golden Lines van MSP Photographics

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De zon ging langzaam onder op het oogverblindend mooie en schone strand van Zoutelande,Zeeland (NL).Ik zag de golfbreker liggen die nu weer bereikbaar was nadat de eb zijn intrede had gedaan.Ik zag hoe de golfbreker een mooi lijnenspel tegen de ondergaande zon vormde.Door aan de goede kant van de golfbreker te gaan staan werd dit lijnenspel versterkt door de schaduwen die de palen van de golfbreker op het zand projecteerden waardoor er extra diepte in het gehele beeld ontstond.De complete zonsondergang was adembenemend,deze begon goud/geel toen de zon hoog stond en eindigde in oranje/rood toen de zon aan de horizon verdween.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 20 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierenportretten, en macro / natuur platen. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van hetgeen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek beeld, maar deze niet in mijn webshop aan treffen, dan kunt u me altijd e-mail benaderen. Volg me nu ook op Twitter voor het laatste nieuws.

Alle werken