Golden sunrise!

Golden sunrise! van Sander van der Werf

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Golden sunrise!

van Sander van der Werf

Golden sunrise! van Sander van der Werf

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 68756
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Prachtige zonsopkomst op een mistige herfstochtend aan een slenk in natuurgebied 'De Onlanden'. Dit waterrijke natuurgebied ligt tussen de stad Groningen, het Leekstermeer en Peize. Het gebied is gecreëerd tijdens het project 'herinrichting Peize' en doet o.a. dienst als waterberging, maar het heeft ook een belangrijke recreatieve functie. De kanoroute langs een beleefpunt aan deze slenk is hier een voorbeeld van.

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf profielfotoSander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken