Golf-Lengte (Zonlicht in water) Versie 1 Goudgeel

Golf-Lengte (Zonlicht in water) Versie 1 Goudgeel van Caroline Lichthart

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Golf-Lengte (Zonlicht in water) Versie 1 Goudgeel

van Caroline Lichthart

Golf-Lengte (Zonlicht in water) Versie 1 Goudgeel van Caroline Lichthart

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 586843
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124 gratis verzending!

Omschrijving

Kleine kabbelende golfjes oftewel rimpeling van natuurlijk water met zonlicht wat op de bodem reflecteert. Dit geeft een bijzondere lichtval en structuur. Deze foto is gemaakt bij een vennengebied. Dit beeld is er ook in blauw en rood-tinten. (Shop Caroline Lichthart).
Kijkt U ook even bij de andere beelden in de shop van Caroline Lichthart? Haar werk is heel divers en boeiend!

Golven
Geel
Goud
Goudgeel
Water
Zee
Rivier
Meer
Structuur
vtwonen
Caroline Lichthart Fotografie

Dit werk wordt aangeboden door Caroline Lichthart

Caroline Lichthart profielfotoMijn naam is Caroline Lichthart, levensgenieter, natuurliefhebber, creatieveling, humorist, schrijver; gevoelsmens. Als gepassioneerd fotograaf heb ik oog voor detail en ga uit van een bijzondere natuurlijke lichtval. Hierdoor is de zon mijn grote dankbaarheid waardig. Zo nu en dan doe ik mee met een fotowedstrijd en heb hiermee fijne waardering mogen ontvangen van onder andere: The National Geographic FotoCommunity, Plus Online, Tuinen, Landleven, Natuurmonumenten, Footo, Digifoto, Viewbug en Pixoto. Ik werk regelmatig voor uitgeverijen waar ik opdrachten voor wenskaarten, covers, inhoudsfoto's van boeken en affiches mocht ontwerpen. Verder verzorg ik op verzoek foto's voor websites en houd zo nu en dan een expositie. Kortom; mijn werk is voor talloze mooie doelen inzetbaar! Heeft U wensen of verlangens waarbij U een of meerdere beelden zou willen inzetten? Veel is mogelijk en samen kunnen wij uw mooie creatie vormgeven. Kijkt U ook even op https://www.lichthartfotografie.com, Viewbug en Facebook? U vindt mijn werk daar onder de naam van Caroline Lichthart.

Alle werken