Golfbreker Domburg.

Golfbreker Domburg. van Pieter van Roijen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 259672

Golfbreker Domburg. van Pieter van Roijen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze golfbreker is gelegen aan de kust in de buurt van Domburg en is een typische vorm van kustverdediging in de provincie Zeeland en heet "Paalhoofden".

De meeste zijn opgebouwd uit een lange, dubbele rij palen. Maar er zijn ook varianten met een enkele rij palen. Sommige zitten tot 14 meter diep in de grond.

Zeeland maakt gebruik van deze vorm van kustbescherming als gevolg van de sterke stroming. Een stenen golfbreker zou hier contraproductief zijn. Wanneer het water door de palen kan stromen, wordt de stroom afgeremd, maar de bodem wordt niet weggespoeld.

Over Pieter van Roijen

Ik ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Vanaf 1988 tot 2000 heb ik gewerkt in een winkel voor professionele fotografen. In deze 12 jaar Is mijn hobbymatige interesse die ik hiervoor al had uitgegroeid tot een ware passie voor het fotograferen. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Als Rotterdammer in hart en nieren zie ik mijn kennis van deze stad, samen met mijn eigen unieke zicht op fotografie daarom ook als mijn kracht als fotograaf.Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.

Alle werken