Golfbreker Domburg.

Golfbreker Domburg. van Pieter van Roijen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Golfbreker Domburg. van Pieter van Roijen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 259672

Golfbreker Domburg. van Pieter van Roijen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Golfbreker Domburg. van Pieter van Roijen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze golfbreker is gelegen aan de kust in de buurt van Domburg en is een typische vorm van kustverdediging in de provincie Zeeland en heet "Paalhoofden".

De meeste zijn opgebouwd uit een lange, dubbele rij palen. Maar er zijn ook varianten met een enkele rij palen. Sommige zitten tot 14 meter diep in de grond.

Zeeland maakt gebruik van deze vorm van kustbescherming als gevolg van de sterke stroming. Een stenen golfbreker zou hier contraproductief zijn. Wanneer het water door de palen kan stromen, wordt de stroom afgeremd, maar de bodem wordt niet weggespoeld.

Over Pieter van Roijen

Pieter van Roijen profielfotoIk ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken