Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 5 uur geldig!

Golfbreker Domburg.

van Pieter van Roijen

- Werkcode: 279836

Pieter van Roijen over Golfbreker Domburg.

Deze golfbreker ligt aan de kust bij Domburg en is een typische vorm van kustverdediging in de Nederlandse provincie Zeeland en heet "Paalhoofden".

De meeste van hen zijn bestaan uit een lange dubbele rij palen die tot 14 meter diep in de grond zitten.
Door de sterke stroom aan de Zeeuwse kust zou een stenen golfbreker contraproductief zijn. Als het water door de palen kan stromen, wordt het getij afgezwakt, maar het zand wordt niet weggespoeld.
Golfbreker Domburg. vind je in de categorieën Fotografie, Golfbreker, Groothoekobjectief, Natuur en Weer, Oceanen en zeeën, Pieter van Roijen, Water en Zwart-wit.
Pieter van Roijen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pieter van Roijen

Ik ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken van Pieter van Roijen


Waarom je kiest voor Golfbreker Domburg. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Golfbreker Domburg. van Pieter van Roijen

Koop de foto Golfbreker Domburg. van Pieter van Roijen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 279836

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 111 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.