Golfbreker in de Oude Maas.

Golfbreker in de Oude Maas. van Pieter van Roijen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Golfbreker in de Oude Maas. van Pieter van Roijen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 272268
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 gratis verzending!

Omschrijving

Een golfbreker of strekdam onderbreekt de waterstroom en beperkt de verplaatsing van sediment in de rivier. Deze golfbreker kunt u vinden in de rivier "Oude Maas" in de buurt van Barendrecht.
Deze foto is gemaakt met een lange belichting van 116 seconden door middel van een 10 stops ND-filter op een extreme groothoeklens.

Dit werk wordt aangeboden door Pieter van Roijen

Pieter van Roijen profielfotoIk ben Pieter van Roijen en ben parttime fotograaf met mijn roots in Rotterdam. Veel van mijn foto`s zijn dan ook gemaakt in en om deze wereldstad aan de Maas, maar ook natuur en landschappen in binnen en buitenland. Naast natuur en landschapsfotografie richt ik mij ook op architectuur,stedelijke en industriële (haven & industriegebieden) fotografie.Het Rijnmondgebied en vooral Rotterdam bieden hiervoor vele mogelijkheden. Niet op de laatste plaats door de grote diversiteit aan onderwerpen. Het aanbod van foto's wordt regelmatig vernieuwd, kom dus gerust wat vaker langs.Kijk ook eens op: https://www.flickr.com/photos/pvrfotografie/ Alle foto's kunnen worden verkocht via werk aan de muur.

Alle werken