Golfbrekers bij Domburg (Nederland)

van Albert Mendelewski

- Werkcode: 341 986

Albert Mendelewski over Golfbrekers bij Domburg (Nederland)

Verweerde golfbrekers op het strand tussen Domburg en Westkapelle in de provincie zeeland (Nederland). Foto gemaakt met een 10 stops ND filter, waardoor een lange sluitertijd bereikt is.
Golfbrekers bij Domburg (Nederland) vind je in de categorieën Bossen, Fotografie, Golfbreker, Kust, Lucht, Nederland, Oceanen en zeeën, Paal (object), Stranden, Water, Zand en Zeeland.
Albert Mendelewski profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Albert Mendelewski

Ik ben een enthousiaste hobby fotograaf die graag de natuur in al zijn hoedanigheden, van heel klein (macro) tot oneindige landschappen, en alle dieren die hierin leven fotografeert. Daarnaast fotografeer ik ook graag steden, overdag als ook 's avonds. Dit alles combineer ik graag met reizen, van dichtbij in Nederland tot aan de andere kant van de aardbol. Al met al voldoende voer voor een fotograaf. Ik hoop dat mijn foto's je bevallen ;-)

Alle werken van Albert Mendelewski


Waarom je kiest voor Golfbrekers bij Domburg (Nederland) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Golfbrekers bij Domburg (Nederland) van Albert Mendelewski

Koop de foto Golfbrekers bij Domburg (Nederland) van Albert Mendelewski op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341 986
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden