Golfbrekers in het Domburgse strand

Golfbrekers in het Domburgse strand van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 153952

Golfbrekers in het Domburgse strand van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Golfbrekers in het Domburgse strand van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Golfbrekers in het Domburgse zand. Een fraaie landschapsfoto van de kustlijn in Zeeland in de buurt van Domburg. Deze foto toont een mooie vlakverdeling met dreigende regenwolken, de Noordzee en een mooi stuk strand met daarin de houten palen/golfbrekers in een mooi perspectief.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere (berg)landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van de weersomstandigheden. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. Ricardo zijn foto's zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor interieurs, ook zeer geschikt voor on- en offline media-uitingen. Zijn zakelijke portfolio bekijkt u op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken