Golfbrekers op het strand tijdens een stormachtige zonsondergang

Golfbrekers op het strand tijdens een stormachtige zonsondergang van Arnoud van de Weerd

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 250406

Golfbrekers op het strand tijdens een stormachtige zonsondergang van Arnoud van de Weerd

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto toont golfbrekers of paalhoofden op een strand bij Vlissingen tijdens een winderige zonsondergang. Door gebruik te maken van een wat langere sluitertijd, heb ik mooi de beweging in het water en de wolken kunnen vastleggen. Deze paalhoofden of golfbrekers komen veel voor op de stranden in Zeeland en zij hebben tot doel het strand te beschermen tegen erosie door het water.

Over Arnoud van de Weerd

Mijn naam is Arnoud van de Weerd (1978) en ben sinds november 2014 enthousiast hobby fotograaf. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en maak daarom vooral landschapsfoto's, stadsgezichten en foto's met een lange sluitertijd. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de sfeer en het licht vast te leggen zoals ik het destijds bij het maken van de foto ervaren heb. Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat ik er dan vaak op uit trek. Bezoek ook eens mijn website https://www.arnoudvandeweerd.jimdo.com indien u geïnteresseerd bent in mijn werken.Groet,Arnoud van de Weerd

Alle werken