Golfbrekers op het strand van Zoutelande

Golfbrekers op het strand van Zoutelande van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 74559

Golfbrekers op het strand van Zoutelande van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Voordat het daglicht zou op komen en de lucht nog zwart en donker was, was ik al op het strand in Zoutelande, Zeeland (NL) om het aanbreken van een nieuwe dag te fotograferen. Het had de nacht ervoor geregend en gestormd dus wederom was de luchtvochtigheid hoog en werdom de meest prachtige zachte pasteltinten getoond bij het aanbreken van het daglicht. Dicht op de voorgrond is de eerste golfbreker zichtbaar, halverwege de tweede golfbreker waardoor er een mooie diepte werking ontstaat. Rechts boven in beeld is een strandpaviljoen zichtbaar met een vuurtoren, op zee was de scheepvaart nog niet heel actief maar daar zou snel verandering in komen. Wederom een prachtige ochtend op het strand van de Zeeuwse Riviera, een nieuwe dag was aangebroken.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken