Goonies

Goonies van Koen Haarbosch

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Goonies

van Koen Haarbosch

Goonies van Koen Haarbosch

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 695469
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

graffiti, popart, streetart, kleurrijk, carnaval, straat kunst, comic, urbanart, paars roze geel, cartoon, characters, doodle

Dit werk wordt aangeboden door Koen Haarbosch

Koen Haarbosch profielfotoMijn naam is Koen Haarbosch (geboren 1976, Gilze, Nederland).

In augustus 2018 heb ik mijn baan opgezegd om mijn creatieve droom te volgen. Maar pas nadat mijn moeder in januari 2020 stierf aan borstkanker, vond ik eindelijk de moed en inspiratie om deze droom na te jagen.

Voor mij is kunst maken spelen. Als mijn denken mijn creatie niet hindert, kan ik alles gewoon laten stromen.

Ik hoop dat mijn levendige en speelse kunst de wereld een nieuwe vorm kan geven met een gevoel van vreugde en kinderlijke verwondering.

Mijn werk wordt beïnvloed door graffiti, tekenfilms, strips, pop art en urban street art. Maar ik ben ook beïnvloed door artiesten als Paul Klee, Joan Miro, Keith Haring, Jean Michel Basquiat, Roy Lichtenstein, Jon Burgerman en de CoBra-kunstbeweging.

Muziek is erg belangrijk voor mij en mijn werk. Muziek staat altijd aan tijdens mijn werk. Ik waardeer veel stijlen. Het hangt af van mijn humeur en het tijdstip van de dag. Ik vind het heerlijk om mijn ochtenden te beginnen met 80's hiphop en 70's funk. Maar als het werken aan mijn kunst mij die energieboost geeft, kan ik gemakkelijk overschakelen naar Techno en Old School Rave.

Het maken van mijn kunst is altijd een interactie tussen mijn muziek en mij. Ik ben het rustige type, een vrolijke introverte persoon. Ik geniet van stilte, meditatie, sport, gezonde voeding, mijn gezin en een eenvoudig leven.

Alle werken