Gorilla & Shapes van The Art Kroep

Werkcode: 552 738 Kopieer de werkcode

The Art Kroep profielfoto gogorilla’s, reizen, kenya, safarileven, red de gorilla’s, natuur, silverback, olifant, chimpansee, tanzania, safaristijl, wilde leven, afrika, afrikaanse safari, uganda, Avontuur, lijnen, lijnenspel, lijntekening, lijn, driehoek, vormen, hexagon

Dit werk wordt aangeboden door The Art Kroep

Maureen Kroep (Losser, 14 april 1980) van The Art Kroep is een in Nederland gevestigde grafisch ontwerper en illustrator. Haar hele leven draait al om vormgeving. Van kinds af aan is ze in de weer met kleurpotloden, stiften en kwasten. Tekenen, schilderen en ontwerpen zit in haar systeem (en op het behang van haar oude kinderkamer). Het is zowel haar uitlaatklep als katalysator.

Maureen is eerst bouwkunde gaan studeren en daarna heeft ze toegepaste vormgeving met de richting publiciteit voltooid. Hierna heeft ze ook het Grafisch Lyceum in Zwolle afgerond en gevarieerde grafische werkplekken gehad.

Haar illustraties bevatten diverse thema’s, maar zijn vooral kenmerkend door de kleurrijke natuur, de diversiteit aan mensen en alledaagse dingen. Ze houdt van spelen met kleuren, lijnen en vormen, voornamelijk geïnspireerd door de kunststromingen Pop-art, Jugendstil en Art Nouveau.
Maureen: “Zwart en wit illustraties zijn niet zo mijn ding! Kleur brengt leven in mijn tekeningen en heel eerlijk gezegd kan ik niet zonder.”
Ze hoopt dat haar werk een weg vindt naar mensen hun huis en hart.

Let op: Alle originele rechten op deze kunstwerken zijn eigendom van en beschermd door Maureen Kroep | © THE ART KROEP

Inspired by Monica Spiewak Geranio Paola Anastassia Skopp Jessica Gonpra Christian Herzig Biatturi Irina Jacqueline Klein Breteler Natalie Juwan Veronica Ciccarese Christian GUEMY Marco Lodola Alberto Ricardo Michiel Folkers Akore Banksy Martin Whatson Takashi Muraka

Meer weten over The Art Kroep?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Piet Sanders Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

simpel en betrouwbaar
mooie keuze, flexibele maten en flexibel te bestellen; goeie en betrouwbare service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
T Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goed
Correct uitgevoerd, blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Danny & Odette Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Breed aanbod, bestellingen eenvoudig te plaatsen, houden je goed op de hoogte tijdens productie, correcte levering en een heel mooi product geleverd gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Hennie Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Riksta Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Persoonlijke benadering Actief meedenken in oplossingen

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Nely Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
FCO SECURITY Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Harm Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede en snelle klantenservice.
Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Hans Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Eveline Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prima verzorgd
Ik werd steeds op de hoogte gehouden . Leuk ook, de achtergrondinformatie over de maker.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
P de bode Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Geweldig
Heel moeilijk om een keuze te maken,de grote en passend bij de kleur van de achtergrond Wij waren heel blij met jullie hulp Hartelijk dank hiervoor

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Y. Bossaert Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

In 1 woord alles is zo goed
Fijne mail je blijft goed op de hoogte

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit Popart kunstwerk Gorilla & Shapes van The Art Kroep op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden