Gouden bal in riet

van Shirley Hoekstra

- Werkcode: 462 093

Shirley Hoekstra over Gouden bal in riet

Dit kunstwerk past mooi in een zwartwit interieur met gouden accenten. Een rustig beeld met een link naar de natuur en het water.
Gouden bal in riet vind je in de categorieën Abstract, Digital Art, Fantasie, Figuratieve kunst, Goud, Herfst, Landschappen, Oceanen en zeeën, Riet, Stilleven, Water, Zonsondergang en Zwart-wit.
Shirley Hoekstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken van Shirley Hoekstra


Waarom je kiest voor Gouden bal in riet op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gouden bal in riet van Shirley Hoekstra

Koop dit digital art werk Gouden bal in riet van Shirley Hoekstra als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 462 093
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
83 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.