Gouden bladnerven in de herfst van Emajeur Fotografie

Werkcode: 67 670 Kopieer de werkcode

Emajeur Fotografie profielfoto De natuur gezien door de macrolens blijft me steeds weer fascineren. Dit magnoliablad in de herfst, zomaar een oud blaadje dat nog ergens op het grasveld lag, vertoont van dichtbij een prachtig kantwerk van nerven, met in de zon een mooie gouden gloed.

Dit werk wordt aangeboden door Emajeur Fotografie

Natuur- en macrofotografie, architectuur en stadsgezichten. Digital- en fractalart.

Meer weten over Emajeur Fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Ciska Postema
Nederland
5 / 5

We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
Chantal
Nederland
3.5 / 5

Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Cees
Nederland
5 / 5

Geweldig
Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
DIANE. Smits
Nederland
5 / 5

Leuk aan de muur en zeker niet te duur
Al zoekende ,naar iets van kleur aan de muur.kwamen we bij werk aan de muur uit. Wat een leuke schilderijen hebben ze daar. Top . Gaan we de volgende keer zeker weer bezoeken. Gr Peter en Diane Smits

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Kim
Nederland
5 / 5

Goed geregeld
Veel keuze in afbeeldingen en materialen, netjes verpakt en snel verstuurd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
IsoJacobijntje
Nederland
5 / 5

Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
FRANÇOIS
Nederland
5 / 5

Prachtig acrylglas kunstwerken!
Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Y. Bossaert
Nederland
5 / 5

In 1 woord alles is zo goed
Fijne mail je blijft goed op de hoogte

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Jan
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Corry
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
Remco v/d Griendt
Nederland
5 / 5

Het uitzoeken van een mooi doek in Art frame is al super. Maar het resultaat is super mooi. Erg makkelijk te monteren en op te hangen. Dank mensen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Rijndam Revalidatiecentrum
Nederland
5 / 5

Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Gouden bladnerven in de herfst van Emajeur Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden