Graanveld met donkere wolkenlucht

Graanveld met donkere wolkenlucht van Peter de Hoog

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Graanveld met donkere wolkenlucht van Peter de Hoog

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 89060
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

Terwijl ik in Normandie aan de Atlantische kust was, kwam ik dit graanveld tegen. Boven het graanveld verzamelde zich een dreigende wolkenlucht. Bijna direct na het maken van de foto begon het weer met regenen.

Over Peter de Hoog

Peter de Hoog profielfotoFotografie heeft me van vroeg af aan geboeid. In den beginne met goedkope camera's en rolletjes waar nooit een bevredigend resultaat uit kwam. Tot ik in 2004 mezelf een Powershot cadeau deed. Die Powershot werd al snel gevolgd door de eerste DSLR. Sindsdien is fotografie echt een passie geworden.

Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel gefotografeerd: portretten, bruiloften, feesten, concerten, landschappen, natuur etc. Dit resulteerde in een ontzettende dip. Na een aantal jaar begon de drang om te fotograferen toch weer te komen.

Nu richt ik me vooral op landschap en natuur. Niets moet, alles mag. En oh...liever zo min mogelijk mensen op de lokaties waar ik fotografeer. Helaas ontkom je er af en toe niet aan om op reis toch een plek aan te doen met veel andere toeristen ;)

Mijn motto is "Laten zien dat de wereld, naast alle ellende, toch ook heel mooi kan zijn.". Het nieuws laat al zoveel ellende zien. De wereld is echter ook mooi. Dat wil ik hier tonen.

Kijk gerust rond tussen mijn foto's en mocht je iets op mijn website of social media zien wat je aantrekt maar dat je hier niet kunt vinden, mail me dan gerust op info@peterdehoog.nl. Ook voor andere vragen ben je van harte welkom om te mailen.

Groet,
Peter

Alle werken