Gracht in Dordrecht

Gracht in Dordrecht van Prints by Abigail Van Kooten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Gracht in Dordrecht van Prints by Abigail Van Kooten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 727546
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
88 gratis verzending!

Omschrijving

Op deze foto is de gracht naast de Grote Kerk van Dordrecht te zien. De Pottenkade, de Grote Kerk zelf en de achterkant van de huizen op de Voorstraat zijn ook zichtbaar. De foto is gemaakt in het blauwe uur na de zonsondergang.

Dit werk wordt aangeboden door Prints by Abigail Van Kooten

Prints by Abigail Van Kooten profielfotoIk ben Abigail en je kunt zeker zeggen dat ik een creatief persoon ben die van een goed avontuur houdt. Ik ben gevestigd in een kleine stad in Nederland, Dordrecht. Wonen in Nederland betekent leven op een platte pannenkoek. Misschien heb ik daarom een ​​extra liefde ontwikkeld voor het geluid van brullende watervallen, ruige bergtoppen, het geluid van regendruppels op een tent en wakker worden met luide vogelzang.

Mijn avonturen leg ik het liefste vast in de perfecte foto. Ik ben altijd op zoek naar de schoonheid van het onontdekte. Niet alleen in de landschappen die ik tegenkom, ook in mijn andere creatieve werk en persoonlijk leven.

Ik ben niet alleen actief in de wereld van fotografie, ik werk ook als een professionele retoucher en foto-editor. Als dat nog niet genoeg is, hou ik ook ontzettend van ontwerpen en illustreren.

Alle werken