Gränna's Granny's Candy Jars

Gränna's Granny's Candy Jars van Ton van Buuren

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 186226

Gränna's Granny's Candy Jars van Ton van Buuren

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
77 gratis verzending!

Omschrijving

Snoeppotjes uit grootmoeders tijd in Gränna, aan het Vättermeer in Zweden, bekend van de Polkagris. Deze Polkagris lijkt qua uiterlijk erg op de bekende zuurstok, maar is veel zachter. In Gränna kun je in elk van de zeer vele snoepwinkeltjes kijken hoe de lekkernijen worden gemaakt. Dit pure handwerk heeft het stadje wereldberoemd gemaakt in Zweden!

Over Ton van Buuren

Ton van Buuren profielfotoHet scheelde niet veel of ik had mij nooit met fotografie ingelaten. Mijn eerste camera was een Kodak Instamatic, met de grootste parallaxfout die je maar kon wensen! Ik had dus altijd foto's van mensen zonder hoofd. Er gingen van die cassettes in met 12 of 24 foto's, zwart/wit (dat was goedkoper dan kleur!). Ik kreeg daarbij de goede raad zuinig met dit materiaal om te gaan. Een foto werd pas genomen als ik zeker wist dat het de moeite waard was. Later, toen ik een spiegelreflex camera had, werden dat dia's (inderdaad, goedkoper!). Die moeten ook in één keer goed zijn, je kunt niets achteraf aanpassen. Dat heeft mij wel geholpen in mijn ontwikkeling als fotograaf. Nu doe ik alles uiteraard digitaal en elke foto wordt bewerkt.
Ik heb ervaring als bruidsfotograaf, maak portretten van mens (en dier), in kleur en zwart/wit. Maar, omdat ik eigenlijk altijd een camera bij me heb, fotografeer ik alles wat ik de moeite waard vind. Ik ga graag met een opdrachtgever op avontuur, om bijvoorbeeld een klassieke auto te fotograferen. Of ik maak productfoto's van de sieraden van een edelsmid.

Alle werken