Grafische goudvissen

van Ruben van Gogh - smartphoneart

- Werkcode: 890 600

Ruben van Gogh - smartphoneart over Grafische goudvissen

Een bonte, digitale collage van een aantal aangetroffen stickers en posters op wild-plak plaatsen in de rafelranden van de stad, gecombineerd met twee goudvissen. Het resultaat is een aantal transparante lagen in een mysterieuze sfeer. Past goed in een kantooromgeving en komt het beste tot zijn recht op glimmend materiaal als acrylglas of staal. Door de vele verschillende verspringende details kun je er eindeloos naar blijven kijken en verveelt het nooit -- van een afstand oogt het werk juist rustgevend door de kalme blauwe kleuren.
Grafische goudvissen vind je in de categorieën Aanplakbord, Affiche, Chaos (situatie), Collage, Digitale Kunst, Goudvis (dier), Graphics, Massa (sociale wetenschappen), Peperbus (reclame), Slagzin, Sticker en Transparantie (optiek).
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Grafische goudvissen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Grafische goudvissen van Ruben van Gogh - smartphoneart

Koop dit digital art werk Grafische goudvissen van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 890 600
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
233,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.