Grafische mandala, diverse kleuren

Grafische mandala, diverse kleuren van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Grafische mandala, diverse kleuren

van Rietje Bulthuis

Grafische mandala, diverse kleuren van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 162332
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Grafische mandala, diverse kleuren. Primaire kleuren.
Een caleidoscoop is een koker met veelhoekige spiegels. Het ene uiteinde bevat kralen of andere gekleurde voorwerpen. Het andere uiteinde van de buis heeft een opening. waar je door kunt kijken. Twee spiegels staan onder een flauwe hoek ten opzichte van de as van de koker in de lengterichting. Het uiteinde richt je naar het licht voor het mooiste effect.
Door de reflecties ontstaat een mooi, symmetrisch mandala-achtig patroon, dat je door het schudden van de koker kunt veranderen.
De mandala is een generieke term uit de Tibetaanse kunst en het Tibetaans boeddhisme voor een plan, kaart of geometrisch patroon dat metafysisch of symbolisch de kosmos uitbeeldt. Het concept heeft een hindoeïstische oorsprong, maar wordt ook veel in het Tibetaans boeddhisme gebruikt.
Bekijk ook de optie 'ronde print' voor een trendy effect.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken