Grand Teton N.P.

van Antwan Janssen

- Werkcode: 170 285

Antwan Janssen over Grand Teton N.P.

Het Grand Teton N.P. is een nationaal park net ten zuiden van Yellowstone N.P. Ten onrechte wordt dit park vaak slechts kort bezocht door bezoekers op weg naar Yellowstone N.P. Het park is zeker een bezoek van 2 dagen waard. Je kunt er mooie wandelingen maken waarbij je eigenlijk continue een uitzicht hebt op de Teton bergketen. Een van de mooiste plekjes in het park, en slechts weinig bezocht, is Schwabachers Landing. Vanaf dit punt kun je 's ochtends vroeg genieten van de reflectie van de bergen in een klein riviertje. Omdat dit plekje niet in de officiële parkbrochure staat komen er slechts weinig mensen. Toch is het zeer eenvoudig te bezoeken. Vanaf het visitor centre bij Moose (het meest zuidelijke visitorcenter, direct bij binnenkomst in het park) rijdt je terug de Hw191 op. Je gaat hier links af. Na enkele km'ers zie je links de glacier view parkeerplaats. Ongeveer 1 km verder vindt je linksaf een kleine, niet gemarkeerde afslag. Deze weg loopt meteen steil naar beneden en komt een halve km verder uit bij Schwabachers Landing.
Grand Teton N.P. vind je in de categorieën Fotografie, Grand Teton National Park, Landschappen, National Park Service, Natuur en Weer, Noord Amerika, Reflectie (straling), Rivier, Spiegelbeeld (reflectie), Tetongebergte, Zonsopkomst en schwabacher's landing.
Antwan Janssen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Antwan Janssen

Ik ben Antwan Janssen, reis- en natuurfotograaf uit Uden. Tijdens mijn vele reizen op deze aardbol probeer ik al het moois op foto vast te leggen. Zoals je op deze site ook wel kunt zien gaat mijn voorkeur uit naar landschappen, wildlife maar zeker ook de lokale bevolking, veelal in het buitenland maar zeker ook in ons mooie Nederland. De afgelopen jaren zijn meerdere foto's van mij bekroond in zowel nationale als internationale fotowedstrijden.

Alle werken van Antwan Janssen


Waarom je kiest voor Grand Teton N.P. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Grand Teton N.P. van Antwan Janssen

Koop de foto Grand Teton N.P. van Antwan Janssen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 170 285
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden