Grand Teton National Park van Photo Wall Decoration

Werkcode: 541 352 Kopieer de werkcode

Photo Wall Decoration profielfoto Schwabacher landing op een mooie zonnige dag in het Grand Teton National Park, Wyoming

Dit werk wordt aangeboden door Photo Wall Decoration

Photo Wall Decoration Shop, een prachtige verzameling van hoge kwaliteit wanddecoraties voor aan de muur thuis of voor op kantoor. Hier vindt u unieke beelden van onder andere New York, San Francisco, Chicago en Los Angeles maar ook natuurlijk van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en niet te vergeten Haarlem. Naast de stadsgezichten staan er ook prachtige afbeeldingen van landschappen en architectuur in mijn shop. Dit allemaal door mijzelf gemaakt en met veel passie en toewijding bewerkt.

Voor meer mogelijkheden, suggesties en ander vragen, kunt u terecht via de contact pagina van Werk aan de Muur contact of stuur een mailtje naar info@photowalldecoration.com

Meer werk van mij kunt u vinden op o.a. https://www.flickr.com/photos/from-reinier waar ik de meeste foto's die ik maak online zet.

Met vriendelijke groet,

Reinier Snijders, Photo Wall Decoration

Meer weten over Photo Wall Decoration?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Corrie
Nederland
4.5 / 5

Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Rob
Nederland
5 / 5

Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Ans
Nederland
5 / 5

Het "werk" wordt netjes afgeleverd en men is meedenkend over het bestelde o.a. of de maatvoering klopt en het dan naar wens is!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Mickey
Nederland
5 / 5

Super tevreden
tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Wil
Nederland
5 / 5

Niets op aan te merken!
Bestelling, mailcontacten, en levering waren bijzonder prettig. Dit is mijn eerste kennismaking met Werk aan de Muur en alles was 100% in orde.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Rachelle de Wit
Nederland
5 / 5

Goed geholpen door Styliste Fela, ze wist precies de juiste tips te geven. Het kunstwerk is precies groot genoeg en het eindresultaat mag er wezen. Mijn man en ik zijn dolenthousiast. De kwaliteit is boven verwachting goed en de medewerkers zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Joke
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Guido
Nederland
5 / 5

Ze leveren wat ze zeggen
Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
anoniem
Nederland
5 / 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Service is uitstekend; heel attent en vriendelijk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Theo
Nederland
4.5 / 5

goed geregeld van afhandeling tot verpakking en kwaliteit van het werk
goede opvolging bij vragen en het geleverde voldoet boven verwachting

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
H Pappot
Nederland
5 / 5

Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
joke voortman
Nederland
5 / 5

Super snelle service, komen hun afspraken na. We zijn er heel blij mee. Joke Rijssen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit landschapskunstwerk Grand Teton National Park van Photo Wall Decoration op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
188,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden