Green Valley, Bromo Tengger Semeru National Park, Java (Indonesia)

Green Valley, Bromo Tengger Semeru National Park, Java (Indonesia) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 67001

Green Valley, Bromo Tengger Semeru National Park, Java (Indonesia) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Deze foto is gemaakt tijdens mijn rondreis in Indonesië. Op Java heb ik een wandeling gemaakt in de groene vallei van het Bromo Tengger Semeru National Park. Deze wandeling leidde uiteindelijk naar de Bromo vulkaan.
De Bromo vulkaan is de bekendste vulkaan van Java en ligt in het oosten van het eiland. De Bromo maakt deel uit van het Tenggermassief en ligt samen met twee vulkanen in een grote zandzee. In de buurt ligt een groene vallei en daar is deze foto gemaakt.
De foto is gemaakt tijdens een wandeling van meerdere uren. De gehanteerde sluitertijd is 1/320 seconde en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken