Grévy Zebra van Beeld Creaties Ed Steenhoek | Fotografie en Kunstmatige Beelden

Werkcode: 971 171 Kopieer de werkcode

Beeld Creaties Ed Steenhoek | Fotografie en Kunstmatige Beelden profielfoto Duo Portret van de Grévy zebra, de grootste en meest bedreigde zebrasoort.
De Grévy zebra komt nog voor in Zuid-Ethiopië, Kenia en Somalië. Het aantal zebra’s dat in het wild leeft is de vorige eeuw gehalveerd. Dat komt vooral door droogte en onvoldoende drinkplaatsen. Tegenwoordig gaat het iets beter en wordt het aantal Grévy zebra’s geschat op een kleine drieduizend. De Grévy zebra is vernoemd naar Jules Grévy, de president van Frankrijk die eind 1800 het eerste in Europa ingevoerde exemplaar cadeau kreeg van de koning van Ethiopië.

Dit werk wordt aangeboden door Beeld Creaties Ed Steenhoek | Fotografie en Kunstmatige Beelden

Ontdek een wereld waar de wilde schoonheid van de natuur de majestueuze gratie van de lucht ontmoet! Welkom in mijn galerij, een samengestelde verzameling adembenemende foto's en kunstzinnige creaties die de essentie van de wereldwonderen vastleggen. Van de levendige levens van dieren in hun natuurlijke omgeving tot de strakke lijnen van vliegtuigen die erboven vliegen: mijn collectie biedt een uniek perspectief op de schoonheid van de wereld. Vind tussen deze dynamische onderwerpen momenten van rust in mijn serene landschappen, waarbij elk stuk een bewijs is van de diverse schoonheid van de planeet.

Ik nodig je uit om mijn galerij te verkennen en het perfecte stuk te vinden om je muren te versieren en je ruimte te transformeren met een stukje van de pracht van de wereld. Heb je die nog niet gevonden? Maak je geen zorgen! Mijn verzameling evolueert voortdurend en er komen regelmatig nieuwe toevoegingen bij. Dus of je nu een terugkerende liefhebber bent of een nieuwe bewonderaar, houd mij in de gaten. Je perfecte foto wacht op je, klaar om je huis tot leven te wekken met zijn verhaal en schoonheid. Welkom en laat uw ontdekkingsreis beginnen!

Meer weten over Beeld Creaties Ed Steenhoek | Fotografie en Kunstmatige Beelden?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Wim Bolsens
Nederland
5 / 5

goede communicatie, snelle verzending, goed verpakt, mooie foto en kleuren, mooie kwaliteit canvas, net zoals een schilderij

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Ingrid Luijten
Nederland
5 / 5

Doek besteld via de site. Het is prachtig. Heel fijne kwaliteit en lijstsysteem is eenvoudig in elkaar te zetten. Super service.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
J
Nederland
5 / 5

Leveren mooi werk af. Goed en prettig bereikbaar. Snelle afhandeling en voelde me echt klant waar ze veel moeite voor deden. Toppie!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Marjolijn
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Rogier Rogier
Nederland
5 / 5

Mooie kwaliteit en ondanks de corona situatie snel geleverd. Heel blij mee!! Helemaal top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
Nikki
Nederland
5 / 5

Erg mooi!
Makkelijk in elkaar te zetten en gelijk erg mooi resultaat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
Ronny
Nederland
5 / 5

Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Guus van Herwaarden
Nederland
5 / 5

Gewoon super
Even contact gehad over de levertijd en meer dan super snel alles geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Wil
Nederland
5 / 5

Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Centrum van Alphen
Nederland
5 / 5

Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
René
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en prima service. Foto op aluminium was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Eveline
Nederland
5 / 5

Prima verzorgd
Ik werd steeds op de hoogte gehouden . Leuk ook, de achtergrondinformatie over de maker.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Grévy Zebra van Beeld Creaties Ed Steenhoek | Fotografie en Kunstmatige Beelden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 20 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
127,-114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!