Grey Tree (1911) Piet Mondrian

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 1 085 211

Over Grey Tree (1911) Piet Mondrian

Pieter Cornelis Mondriaan, na 1906 bekend als Piet Mondriaan, was een Nederlandse schilder en kunsttheoreticus die wordt beschouwd als een van de grootste kunstenaars van de 20e eeuw. Hij staat bekend als een van de pioniers van de 20e-eeuwse abstracte kunst, omdat hij zijn artistieke richting veranderde van figuratieve schilderkunst naar een steeds abstractere stijl, totdat hij een punt bereikte waarop zijn artistieke vocabulaire was gereduceerd tot eenvoudige geometrische elementen.
Grey Tree (1911) Piet Mondrian vind je in de categorieën Abstracte schilderijen, Bossen, Kubisme, Kunstschilder, Oude meesters, Piet Mondriaan en Schilderijen.

Waarom je kiest voor Grey Tree (1911) Piet Mondrian als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Grey Tree (1911) Piet Mondrian uit de oude meesters collectie

Koop Grey Tree (1911) Piet Mondrian als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 085 211
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden