Groep ZEBRA's in waterhole

van Marianne Ottemann - OTTI

- Werkcode: 335 588

Marianne Ottemann - OTTI over Groep ZEBRA's in waterhole

Een kudde zebra's staat in het water bij een drinkplaats in Etosha nationaal park in Namibië. Ze kijken 1 kant op en dat levert een interessant zwart wit lijnenspel van de vachten op.
Groep ZEBRA's in waterhole vind je in de categorieën Afrika, Fotografie, Kudde, Namibië, Nationaal park Etosha, Water, Wildlifefotografie, Zebra, otti en watering hole.
Marianne Ottemann - OTTI profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne Ottemann - OTTI

OTTI is al sinds tienertijd de koosnaam van Marianne Ottemann. En omdat we ons in de fotografie allemaal "bloot" geven was het een logische stap toen ze in 2004 met haar eigen bedrijf begon om het OTTI Fotografie te noemen. Een uit de hand gelopen hobby, dat kun je wel stellen. En wat begon met aanbieden van reisfoto's is inmiddels uitgegroeid tot een business actief op diverse fronten. Zo fotografeert OTTI dieren, eten, evenementen, interieurs, kunst, lifestyle, portretten, reis- en vakantieprojecten. Het nieuwste project van OTTI zijn stillevens.

Alle werken van Marianne Ottemann - OTTI


Waarom je kiest voor Groep ZEBRA's in waterhole op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Groep ZEBRA's in waterhole van Marianne Ottemann - OTTI

Koop de foto Groep ZEBRA's in waterhole van Marianne Ottemann - OTTI op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 335 588
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden