Groningen Hoge en Lager Aa van Fons Bitter

Werkcode: 208 467 Kopieer de werkcode

Fons Bitter profielfoto Alle ?My Impressiograpics? beelden hebben als bron een originele foto en zijn gefotografeerd met verschillende digitale camera?s. De foto?s zijn uit de hand genomen met langzame sluitertijden met de intentie om dat speciale impressionistische sfeertje te creëren. De inspiratie voor deze manier van werken kwam voort uit mijn belangstelling voor de impressionistische schilders en hun creatieve manier van ideeën, technieken en kleurgebruik. Typerende aspecten van het impressionisme zijn de gerichtheid op de beleving van het moment (de impressie), de keuze van thema?s uit het alledaagse leven, de aandacht voor licht, kleurgebruik en de schetsachtige wijze van werken. Impressionistische schilderwerken werden veelal in de openlucht geschilderd. De meeste van de getoonde beelden zijn veelal herkenbare beelden of situaties. De foto?s zijn achteraf digitaal nabewerkt om te veel aan beeldinformatie te verwijderen en zo mede een impressionistische verbeelding te creëren.
Fons Bitter, fotomaker

Dit werk wordt aangeboden door Fons Bitter

Mijn fotografische motto: 'anders leren kijken naar hetzelfde'.
Als non-professional plaatjesmaker probeer ik op een breed vlak het fotomaken te bedrijven. Ik richt mij niet op specifieke onderwerpen of thema's. Alles wat het bekijken en waarnemen de moeite waard maakt heeft mijn volle belangstelling. Mijn camera's, lenzen en overige attributen zijn beslist niet kieskeurig voor de door mij gekozen onderwerpen. Zij buigen als het riet in de wind gewillig mee.
Het gaat voor mij bij het maken van beelden in eerste instantie om inhoud, vorm, schoonheid en kunstzinnigheid van een foto en in tweede instantie om de fotografische techniek. Overigens; ik onderschat beslist niet de noodzakelijke technische en ambachtelijke vaardigheden die nodig zijn om goede foto's te kunnen maken. Wat mij betreft is het 75% High Touch en 25% High Tech.
De laatste tijd richt ik mij wat meer op een vorm van fotografie met werktitels als; My Impressiograpics en My Monochromes. Een fotografievorm mede geïnspireerd op de impressionisten en de oude meesters van de zwart-wit fotografie.
Met vriendelijke groet,

Fons Bitter, fotomaker | Plaatjesmaker & Beeldbepaler | Factorem Imago
_____________________________________________________________________________________________________________________
Moving Emotion, heeft u een bijzondere auto die u gefotografeerd wilt hebben?
Special Car Photo Sessions op afroep. 0651355141 / fonsbitterphotography@gmail.com

Meer weten over Fons Bitter?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Nadia Graulus Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Angela Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prima ervaring, prachtige foto's in mooie lijsten. En super goed ingepakt zodat het niet beschadigen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Esther Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Top!
Veel keuze, haast teveel ;-) en de mogelijkheden zijn plenty. Goede communicatie via de mail en telefonisch. Wij hebben 3 werken hangen en zijn zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Esther Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

2 keer een topervaring.
Via VT Wonen aan dit mooie bedrijf gekomen. Inmiddels twee mooie "werken aan de muur". Service is top, zo ook de nette levering. Echt waar voor je geld. Veel keuze en diversiteit, een echte aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Ken Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Antoine Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Goed meegedacht, snelle levering en prima materiaal

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
A. Taal Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prima service, ook als er eens iets mis gaat
Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Marielle Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super klachtafhandeling!!
Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Nely Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Secretariaat It Deelshus Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
John Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Goede kwaliteit van een bijzonder mooie reproductie
Koste even wat moeite met uitpakken, maar wat uit de verpakking kwam was zeer de moeite waard. De grote reproductie hangt nu boven de piano en we hebben van menigeen al heel positieve berichten gekregen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Dirk Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top!
Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Groningen Hoge en Lager Aa van Fons Bitter op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden