Groothoofd Dordrecht

Groothoofd Dordrecht van Jan Koppelaar

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Groothoofd Dordrecht van Jan Koppelaar

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 141331
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Deze ingang van de Wolwevershaven in Dordrecht (Zuid-Holland, Nederland), stond al langer op mijn verlanglijstje! Deze kade wordt ook het Groothoofd genoemd. Onder andere restaurant Bellevue is hierop gesitueerd. De omstandigheden waren lastig; harde wind en een miezerig regentje. Met een sluitertijd van 8 seconden is dit best lastig.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar profielfotoJan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken