Grote Kerk Breda vanaf Grote Markt

Grote Kerk Breda vanaf Grote Markt van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Grote Kerk Breda vanaf Grote Markt van Jean-Paul Wagemakers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 135172

Grote Kerk Breda vanaf Grote Markt van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Grote Kerk Breda vanaf Grote Markt van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Grote Kerk van Breda prominent in beeld, gefotografeerd vanaf de Grote Markt. Van oorsprong heet deze kerk Onze-Lieve-Vrouwekerk. Het is één van de belangrijkste monumenten van Breda, met een koniklijke historie. Vroege voorvaderen van de koninklijke familie liggen in het mausoleum begraven. De kerk is een enorm herkenningspunt voor de stad, vaak al van veraf zichtbaar door de 97 meter hoge karakteristieke toren. Nog slechts tien keer per jaar wordt er een kerkdienst gehouden. Verder is het gebouw een basis voor exposities, excursies, concerten en andere evenementen.

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken