Grote Kerk Dordrecht aan de Oude Maas

Grote Kerk Dordrecht aan de Oude Maas van Danny van der Waal

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Grote Kerk Dordrecht aan de Oude Maas van Danny van der Waal

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 564109
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Een long exposure avondfoto van 30 seconden van de Grote Kerk te Dordrecht aan de Oude Maas vanaf Zwijndrecht op een koude December avond in 2019.

De Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk te Dordrecht, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, is de grootste kerk van deze stad. Het is een kruisbasiliek in Brabants-gotische stijl met een onvoltooide toren en de op een na oudste kerk van de stad (de oudste heet paradoxaal genoeg de Nieuwkerk). In 1572 kwam de kerk in handen van de protestanten. De kerk staat in de 'Top 100 van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg' uit 1990.

Dit werk wordt aangeboden door Danny van der Waal

Danny van der Waal profielfotoHoi! Mijn naam is Danny van der Waal en ik ben een hobby fotograaf te Dordrecht. De foto's die ik maak vallen in de categorieën; natuur, dieren, landschappen, architectuur, street/urban en portretten. Ik schiet de foto's in RAW met mijn Nikon z7, let op mijn ISO waardes (want ik haat ruis) en bewerk ze in zowel Adobe Lightroom als Photoshop. Ik kan je daarom garanderen dat de kwaliteit van mijn foto's altijd goed is. De reden dat ik mijn werk aanbied is omdat ik het zonde vindt om mijn werk alleen een digitaal plekje te geven. Ik zou mijn foto's liever een plekje aan jullie en mijn muur willen geven. Ik bied daarom ook alleen maar foto's aan die ik zelf op zou hangen. Mocht je een werk van mij gekocht hebben, zou ik heel graag een foto hiervan willen hebben! Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, hoor ik het graag!

Alle werken