Facebook pixel
Grote Kerk Dordrecht (voorjaar april 1968)

Grote Kerk Dordrecht (voorjaar april 1968) van Dordrecht van Vroeger

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Grote Kerk Dordrecht (voorjaar april 1968) van Dordrecht van Vroeger thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 40559

Grote Kerk Dordrecht (voorjaar april 1968) van Dordrecht van Vroeger

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Grote Kerk Dordrecht (voorjaar april 1968) van Dordrecht van Vroeger

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het gevaarte helde echter in de 16de-eeuw al over. Eeuwenlang is er gebouwd aan de Grotekerkstoren. In de huidige tijd is zo'n langdurig bouwproces ondenkbaar, maar 600 jaar geleden was dat vanwege de beperkte middelen en technieken niet ongebruikelijk. Met de bouw werd begonnen in het begin van de 14de eeuw.

Over Dordrecht van Vroeger

Dordrecht van Vroeger profielfotoFoto's van Dordrecht van Vroeger, beheerd door Rob van der Teen (voor vragen 06-14 88 99 55). Leuk voor aan de muur in café, restaurant, winkel. Menig klant zou geïnteresseerd komen kijken wat voor moois er aan de wand hangt. Foto's mogen niet gebruikt worden zonder toestemming. Dordrecht van Vroeger aan jouw muur?Dordrecht werd voor het eerst vermeld in een tekst uit de twaalfde eeuw, toen de stad nog werd aangeduid als Thuredrech, en kreeg in 1220 stadsrechten. In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich als belangrijke handelsstad en stapelplaats en was het een van de zes grote steden van Holland. Later nam het belang van de stad af, maar de binnenstad herinnert nog altijd aan dit rijke verleden.Op het Eiland van Dordrecht ligt de stad Dordrecht. Het eiland is omringd door de volgende rivieren: Beneden-Merwede, Nieuwe Merwede, Hollands Diep, Dordtsche Kil en Oude Maas. Het eiland wordt in tweeën gedeeld door het Wantij. Over het eiland loopt de A16 vanaf de Moerdijkbrug in het zuiden naar de Drechttunnel in het noorden.

Alle werken