Grote Kerk en Pottenkade in Dordrecht in de avond - zwart-wit - 2

Grote Kerk en Pottenkade in Dordrecht in de avond - zwart-wit - 2 van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Grote Kerk en Pottenkade in Dordrecht in de avond - zwart-wit - 2 van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 137426
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto van de historische binnenstad van Dordrecht is gemaakt vanaf een bruggetje nabij de Grote Kerk en kijkt uit op de Pottenkade en Voorstraathaven.
Hoe oud Dordrecht precies is, staat nog niet vast. Zeker is dat Dordrecht in de twaalfde eeuw echt vorm kreeg als nederzetting. Op de foto is een gedeelte van een van de oudere gebouwen in Dordrecht te zijn, namelijk de Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk. Naast dit gebouw zijn er in de historische binnenstad mooie haventjes en prachtige oude (grachten)panden te vinden.
De foto is gemaakt tijdens een avond in september 2014 met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 49 seconden en het diafragma f11.

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken