Grote Kerk en Pottenkade in Dordrecht in de avond - zwart-wit - 2

Grote Kerk en Pottenkade in Dordrecht in de avond - zwart-wit - 2 van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 137426

Grote Kerk en Pottenkade in Dordrecht in de avond - zwart-wit - 2 van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto van de historische binnenstad van Dordrecht is gemaakt vanaf een bruggetje nabij de Grote Kerk en kijkt uit op de Pottenkade en Voorstraathaven.
Hoe oud Dordrecht precies is, staat nog niet vast. Zeker is dat Dordrecht in de twaalfde eeuw echt vorm kreeg als nederzetting. Op de foto is een gedeelte van een van de oudere gebouwen in Dordrecht te zijn, namelijk de Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk. Naast dit gebouw zijn er in de historische binnenstad mooie haventjes en prachtige oude (grachten)panden te vinden.
De foto is gemaakt tijdens een avond in september 2014 met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 49 seconden en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken