Grote bonte specht mannetje van Sascha van Dam

Werkcode: 425 807 Kopieer de werkcode

Sascha van Dam profielfoto Een prachtige specht! Dit mannetje zit goed in de veren en fladdert vrolijk rond. Net toen hij aan het eten was maakte ik deze foto, ik vind het zelf een toegevoegde waarde, het maakt het beeld net even wat spannender. Ook het nageltje dat zich in de boom heeft vastgezet geeft wat meer detail aan de foto. Door de grijze achtergrond komen de kleuren van deze specht goed uit de verf, vooral de rode stukken springen er zo goed uit. Dit portret zal in menig huiskamer zeker niet misstaan!

Dit werk wordt aangeboden door Sascha van Dam

Mijn naam is Sascha van Dam en mijn grote passie is fotograferen van vooral de natuur. Ik hou van alle facetten van de natuur; planten, bloemen, landschappen, zoogdieren, vogels, insecten. Vooral macrofotografie spreekt mij erg aan. Door de lens ontstaat er dan namelijk een enorm fascinerende en mystieke wereld. Ineens zie je dingen waar je zonder de macrolens niet bewust van was. Insecten lijken ware kunstwerken, bloemen komen tot leven en druppels tonen de wereld op zijn kop. Maar ook de telelens geeft een innemend kijkje in de wereld van flora en fauna. Ik geniet met volle teugen van al het moois om mij heen en probeer het op een respectvolle manier vast te leggen. Ik hoop dat veel mensen van mijn werk zullen genieten, dat zou echt de kers op de taart zijn!

Meer weten over Sascha van Dam?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Eberhard
Nederland
5 / 5

Er zit echt passie en inzet achter !!!
Werk aan de Muur,...…….ik ken ze al jaren !!! Ze zijn gewoon goed !!! ====================

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Rogier Rogier
Nederland
5 / 5

Mooie kwaliteit en ondanks de corona situatie snel geleverd. Heel blij mee!! Helemaal top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
Tineke
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met Werk aan de muur.
Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Anne Mombarg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
J.
Nederland
5 / 5

Geweldig bedrijf met goede kwaliteit schilderijen. En snel geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2018
Marleen Debuck (Leen)
Nederland
4 / 5

Goede service, er was een fout en Direkt verholpen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
M
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit en service
Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Vincent
Nederland
5 / 5

Supersnel meedenkend met een prachtig eindresultaat
Zeer klantgericht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Berry
Nederland
5 / 5

Prachtig werk & geweldige service
Prachtig canvas schilderij, mooie kwaliteit en een prettige status update. Zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
John de Jong
Nederland
5 / 5

helemaal blij aan de muur
Hadden 25 jaar iets boven de bank hangen waren daar zeer aan gehecht nu nu pianotafreel hopelijk weer 25 jaar blij mee heel mooi aan de muur Gr John/Jacq

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Familie Lensink
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit vogel kunstwerk Grote bonte specht mannetje van Sascha van Dam op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden