Gruizig Grunn

van robert wierenga

- Werkcode: 52 692

robert wierenga over Gruizig Grunn

De Noorderhaven in Groningen is vlak bij mijn eigen huis in de buurt. De haven bevat een enigszins anarchistische verzameling woonboten, gelegen aan singels met oude pakhuizen en statige villa's. Ik vind het een mooi gebied wat echt bij Groningen hoort. Het is wel lastig te fotograferen omdat er nauwelijks een goed punt te vinden is waar vandaan je een goed overzicht over de hele haven hebt. Ik heb daarom de sfeer van de haven vastgelegd door me op een kleiner deel te richten en een paar boten vast te leggen met de oude panden op de achtergrond.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Gruizig Grunn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gruizig Grunn van robert wierenga

Koop de foto Gruizig Grunn van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 52 692
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.