Grunninger laand

van robert wierenga

- Werkcode: 54 263

robert wierenga over Grunninger laand

Dit beeld van een in mijn ogen wel zeer typische Groningse akker kwam ik in de buurt van Finsterwolde tegen. Een boer was net bezig met het ploegen van het land, waardoor ik de gelegenheid kreeg een contrasterend beeld te maken van de vers omgeploegde vette klei tegenover het kaal gemaaide land.
Grunninger laand vind je in de categorieën Akker, Akkerbouw, Contrast, Finsterwolde, Fotografie, Geel, Groningen (provincie), Hogeland, Horizon (lijn), Klei, Nederland, Omgeploegd, Oogst, Scheiding, Schwarz, kleigrond, robert wierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Grunninger laand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Grunninger laand van robert wierenga

Koop de foto Grunninger laand van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 54 263
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.