Gucci And The Snake

Gucci And The Snake van Montepulciano Art Agency

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Gucci And The Snake van Montepulciano Art Agency

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 762158
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 gratis verzending!

Omschrijving

Mr. Wintour is an artist from London. His name is an ode to the most powerful woman in the fashion industry. He’s obsessed with high fashion brands, their backstory and their logo's. He knows every story behind every luxurious brand. That’s why he started to make artworks about those brands and their signature elements. From Chanel and the Camellia Flower to Versace and Medusa. This all started when he was wearing one of his favorite items at his home. He sat down on the couch and wondered, why isn’t my house wearing this as well? New artworks were born soon after.

Dit werk wordt aangeboden door Montepulciano Art Agency

Montepulciano Art Agency profielfotoMontepulciano Art Agency is een collectief voor kunstenaars die onder een alias willen werken. De redenen hiervoor verschillen van kunstenaar tot kunstenaar. De een is nog te verlegen om de kunstwereld in te treden, de ander inmiddels te bekend om werk voor betaalbare prijzen te verkopen. Allen staan achter het motto van de agency: kunst is voor iedereen.

Deze nomme-de-guerre, oftewel schuilnaam, verlegt de nadruk naar waar het eigenlijk om zou moeten gaan; de zeggingskracht van het kunstwerk zelf. De kunstenaars uit binnen- en buitenland hebben bewust gekozen om het werk betaalbaar in prijs te houden om zo niet alleen bij de elite aan de muur te kunnen hangen.

Via de agency die met veel partners uit de kunstwereld samenwerkt, worden de kunstenaars geïnspireerd in seminars. De kunstenaars die hun bekendheid al verdiend hebben treden ook op in mentor functies om zo een jonge generatie makers te laten profiteren van hun geleerde lessen. De agency kiest er bewust voor werken gradueel te lanceren en daarbij geen uitspraken te doen over de bekendheid van de namen. Op die manier ontstaat er gelijkheid en wordt de toeschouwer geprikkeld dat werk aan te schaffen wat tot hem/haar spreekt. De werken zullen in willekeurige volgorde geplaatst worden om zoveel mogelijk verschillende kunst te presenteren.

Geniet van wat je ziet, koop wat je hart je ingeeft!

Alle werken