Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

HEAVENLY BIRD IIb

van Pia Schneider

- Werkcode: 181 393

Pia Schneider over HEAVENLY BIRD IIb

Versie IIb. Nog een andere scène.
Vertellen van Verlangen, Vrijheid en Vrede. Ik creëerde een surrealistische, abstracte, geschilderde, lichtgevende en hemelse wolkentextuur met zachte witte, blauwe en gele kleurtinten. Gecombineerd met een oude vogeltekening uit een natuurhistorische prent uit circa 1860 (Publiek domein, gratis middelen van The Graphics Fairy); zittend op takken. Ik gaf deze schattige vogel mijn eigen stijl, natuurlijk.
Collage © 2015-2017 door Pia Schneider | atelier COLOUR-VISION.
HEAVENLY BIRD IIb vind je in de categorieën Abstract, Beige, Birds, Blauw, Bloemen & Planten, Bomen, Bossen, Collage, Decoratieve kunst, Digital edition, Digitale Kunst, Fantasie, Fantasieland, Fotografie, Geel, Hemel, Himmlisch, Horizon (lijn), Illustraties, Landschappen, Modern, Schoonheid, Slaapkamer, Stilte, Strukturenrealismus, Tekeningen, Vintage, Vogels, Wolken, Zon, ateliercolourvision en piaschneider.
Pia Schneider profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pia Schneider

Pia Schneider is een wereldwijd bekende professionele en gekwalificeerde grafisch ontwerper,
mediadesigner en beeldend kunstenaar. Zij is geboren en woont in Duitsland bij de stad Trier aan de romantische rivier de Moezel. In 1998 begon zij als autodidact, freelance Textielontwerpster terwijl zij in Düsseldorf woonde. In 1999 studeerde ze af aan de Europese Kunstacademie in Trier.
2000 richtte zij haar onafhankelijke studio 'atelier COLOUR-VISION' op.
In 2005 behaalde ze haar diploma Mediavormgever, na 3 jaar voltijds school in Dortmund.

Pia houdt ervan om op verschillende gebieden te creëren. Haar passie zijn abstracte schilderijen, geometrische vormen, grafische ontwerpen en haar liefde voor de oceaan. Ook fotografeert zij met passie botanische objecten en architectonische vormen. Haar affiniteit voor het ongewone is terug te vinden in haar werken.
----
Let op: Alle originele rechten op deze kunstwerken zijn eigendom van en beschermd © door Pia Schneider | atelier COLOUR-VISION.

Alle werken van Pia Schneider


Waarom je kiest voor HEAVENLY BIRD IIb op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

HEAVENLY BIRD IIb van Pia Schneider

Koop de illustratie HEAVENLY BIRD IIb van Pia Schneider op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 181 393

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99,-89,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.