Haagsche sfeertjes Lange Voorhout, Take a Break van Fons Bitter

Werkcode: 207 558 Kopieer de werkcode

Fons Bitter profielfoto Fons Bitter Photography
Mijn fotografische motto: 'anders leren kijken naar hetzelfde'.
Als non-professional plaatjesmaker probeer ik op een breed vlak het fotomaken te bedrijven. Ik richt mij niet op specifieke onderwerpen of thema?s. Alles wat het bekijken en waarnemen de moeite waard maakt heeft mijn volle belangstelling. Mijn camera?s, lenzen en overige attributen zijn beslist niet kieskeurig voor de gekozen onderwerpen. Zij buigen als het riet in de wind gewillig mee. Het gaat voor mij bij het maken van beelden in eerste instantie om inhoud, vorm, schoonheid en kunstzinnigheid van een foto en in tweede instantie om de fotografische techniek. Overigens; ik onderschat beslist niet de noodzakelijke de technische en ambachtelijke vaardigheden en die nodig zijn om goede foto?s te kunnen maken. Wat mij betreft is het 75% High Touch en 25% High Tech. De laatste tijd richt ik mij wat meer op een vorm van fotografie met werktitels als;
?My Impressiograpics? en ?My Monochromes?.
Een fotografievorm geïnspireerd op de impressionisten en ?de oude meesters? van de zwart-wit fotografie.

Dit werk wordt aangeboden door Fons Bitter

Mijn fotografische motto: 'anders leren kijken naar hetzelfde'.
Als non-professional plaatjesmaker probeer ik op een breed vlak het fotomaken te bedrijven. Ik richt mij niet op specifieke onderwerpen of thema's. Alles wat het bekijken en waarnemen de moeite waard maakt heeft mijn volle belangstelling. Mijn camera's, lenzen en overige attributen zijn beslist niet kieskeurig voor de door mij gekozen onderwerpen. Zij buigen als het riet in de wind gewillig mee.
Het gaat voor mij bij het maken van beelden in eerste instantie om inhoud, vorm, schoonheid en kunstzinnigheid van een foto en in tweede instantie om de fotografische techniek. Overigens; ik onderschat beslist niet de noodzakelijke technische en ambachtelijke vaardigheden die nodig zijn om goede foto's te kunnen maken. Wat mij betreft is het 75% High Touch en 25% High Tech.
De laatste tijd richt ik mij wat meer op een vorm van fotografie met werktitels als; My Impressiograpics en My Monochromes. Een fotografievorm mede geïnspireerd op de impressionisten en de oude meesters van de zwart-wit fotografie.
Met vriendelijke groet,

Fons Bitter, fotomaker | Plaatjesmaker & Beeldbepaler | Factorem Imago
_____________________________________________________________________________________________________________________
Moving Emotion, heeft u een bijzondere auto die u gefotografeerd wilt hebben?
Special Car Photo Sessions op afroep. 0651355141 / fonsbitterphotography@gmail.com

Meer weten over Fons Bitter?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Maddy
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Coppens Rudy
Nederland
3.5 / 5

mooie canvasfoto
mooie canvasfoto goed verpakt maar nogal duur

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
de Waal
Nederland
4.5 / 5

De hulp die je krijgt bij het aankopen van een werk aan de muur vond ik zeer prettig.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Petra
Nederland
4.5 / 5

Helemaal top
Hele mooie keuze aan beeld materiaal. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Ik ben blij!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Kees Vermeer
Nederland
5 / 5

De aangegeven levertijd van een week klopte perfect, alleen jammer dat dag van levering en tijd niet werden doorgegeven. De canvas doeken met afbeelding voldoen geheel aan onze verwachting en daar zijn we erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2021
Bimvos
Nederland
4 / 5

Adembenemend
Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Ans
Nederland
5 / 5

Het "werk" wordt netjes afgeleverd en men is meedenkend over het bestelde o.a. of de maatvoering klopt en het dan naar wens is!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Marja Wouters
Nederland
5 / 5

Heeeeel mooi
Heeeeel mooi

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
IsoJacobijntje
Nederland
5 / 5

Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
Fred
Nederland
4 / 5

Doen er alles aan om een goed product af te leveren. Denken ook echt mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2017
Marianne
Nederland
4.5 / 5

perfecto
Prachtige print op canvas van het kunstwerk wat ik had uitgezocht! Zeer mooi ingelijst, echt kwaliteitswerk! De app waarmee je van te voren kan zien hoe het gaat staan aan de muur en welke grootte het mooist uitkomt is super handig. De service is prima, je wordt goed op de hoogte gehouden gedurende het productieproces. Een minpunt vind ik wel de vervoerder (Packs) die het komt brengen...ik zag bij het uit de auto halen dat er niet heel voorzichtig met mijn pakket werd omgesprongen en bovendien was de buitenkant van de verpakking nat aan de zijkant, heeft waarschijnlijk in een nat depot gestaan? Gelukkig was mijn mooie kunstwerk zeer goed verpakt door werk aan de muur zodat het geen gevolgen had verder. Superblij met het kunstwerk wat nu aan mijn muur hangt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit moderne kunstwerk Haagsche sfeertjes Lange Voorhout, Take a Break van Fons Bitter op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
107,-97,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!