Haan staand

Haan staand van Studio Heyki

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Haan staand van Studio Heyki

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 384723
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
78 gratis verzending!

Omschrijving

Karin Heystee is een ervaren aquarelliste, wat haar ogen zien kan het penseel schilderen. Ze vind haar onderwerpen in de directe omgeving. Zoals deze haan die in de tuin van haar buren loopt. De schildering is realistisch maar toch levendig; het aquarel effect is duidelijk zichtbaar. Karin werkt zonder schaduwen en de achtergrond is altijd wit. Daardoor ontstaat er een modern beeld. Je kunt een canvas van 4,5 cm dik en een formaat tot 40 x 40cm als een blokpaneel neerzetten. Dat is echt helemaal van deze tijd.

Dit werk wordt aangeboden door Studio Heyki

Studio Heyki profielfoto"Zoveel te zien, zoveel kleuren"

Karin Heystee, beeldend kunstenaar, en Kitty Bertelink, illustrator en fotograaf. We hebben onze krachten gebundeld en samen Studio Heyki opgericht.

Karin Heystee (1963) is beeldend kunstenaar. Ze schildert en exposeert haar schilderijen vanaf 1987 in verschillende plaatsen in Nederland en Italië. Ze is begonnen als autodidact en heeft haar techniek verbetert door workshops te volgen bij bekende kunstenaars zoals Olav Cleofas van Overbeek, Dorry van der Winkel en Paul Banning. In 2008 heeft zij de basisscholing gedaan aan de Klassiek Academie voor de schilderkunst in Groningen. Karin woont en werkt in Reahus Friesland.

Kitty Bertelink (1990) is fotograaf. Ze heeft in 2008 de vooropleiding van Kunstacademie Minerva in Groningen gedaan. Ze was aangenomen maar heeft er toch voor gekozen om een gespecialiseerde opleiding tot fotograaf te volgen. In 2013 is zij afgestudeerd en tevens gestart met haar eigen bedrijf Kitty Fotografie. Zij heeft zich gespecialiseerd in woning en interieurfotografie. Naast het fotowerk maakt Kitty illustraties, Lief Monster en speciale portretfoto's in opdracht. Kitty woont en werkt in Tirns Friesland.

Alle werken